Deser jagodowo-bezowy

    Deser jagodowo-bezowy

    1polubienie
    15min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Szybki, prosty i bardzo smaczny deser z jagodami i rozkruszonymi bezami w bitej śmietanie. Palce lizać!

    Mazowieckie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • 200 g świeżych jagód
    • 50 g śmietany kremówki
    • 4 łyżki cukru
    • 3-4 bezy, pokruszone

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Jagody umyć i wrzucić do miski.
    2. Śmietanę ubić z cukrem na sztywno. Dodać jagody i pokruszone bezy, wymieszać i od razu podawać.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis