Pasta jajeczna z pietruszką

    Pasta jajeczna z pietruszką

    2polubienia
    15min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Smaczny dodatek do kanapki. Pasta jajeczna jest niedroga ale bardzo zdrowa. Szybko się ją przygotowuje a dzieciaki za nią przepadają!

    Adamek Washington, Stany Zjednoczone

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 3-4 jajka
    • 1/2 pęczka natki pietruszki
    • 1 łyżka majonezu
    • 1 łyżka śmietany
    • 1 szczypta soli
    • 1 szczypta pieprzu

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Jajka ugotować na twardo. Ostudzić i obrać.
    2. Natkę pietruszki posiekać.
    3. W blenderze zmiksować jajka z pietruszką, solą i pieprzem. Dodać majonez i śmietanę, wymieszać na jednolitą pastę.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis