Pasta z białego sera z rzodkiewką

    Tradycyjny twarożek z dodatkiem rzodkiewki. Pyszny na śniadanie albo do kanapek. Dzieci go uwielbiają!

    Adamek

    Washington, Stany Zjednoczone
    Zrobione przez 3 osoby

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • 250 g półtłustego białego sera
    • 1 pęczek zielonej cebulki, posiekanej
    • 5 rzodkiewek
    • sól i pieprz do smaku
    • 3 łyżki śmietany 18%

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. W misce rozdrobnić ser i wymieszać z cebulką.
    2. Na drobnej tarce zetrzeć rzodkiewkę i dodać do sera.
    3. Dodać sól, pieprz i śmietanę; wymieszać.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis