Kanapka z masłem orzechowym

    Kanapka z masłem orzechowym

    1polubienie
    10min.


    Zrobione przez 2 osoby

    Niby banalna potrawa, ale podana w szczególny sposób - tak mój mały Kacperek lubi najbardziej: masło orzechowe w połączeniu z miodem i jabłkami ;)

    Magster Dolnośląskie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 4 kromki pieczywa (chałki, chleba białego lub ciemnego)
    • 1 jabłko
    • 3 łyżki masła orzechowego
    • 3 łyżeczki miodu

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Jabłko umyć, obrać i pokroić na plasterki.
    2. Każdą z kromek pieczywa posmarować masłem orzechowym, następnie miodem i na wierzchu ułożyć plasterki jabłka.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis