Zaloguj się Zarejestruj się

Kanapka z masłem orzechowym

Niby banalna potrawa, ale podana w szczególny sposób - tak mój mały Kacperek lubi najbardziej: masło orzechowe w połączeniu z miodem i jabłkami ;)

Magster Dolnośląskie, Polska

Składniki
ilość porcji: 4 

  • 4 kromki pieczywa (chałki, chleba białego lub ciemnego)
  • 1 jabłko
  • 3 łyżki masła orzechowego
  • 3 łyżeczki miodu

Sposób przygotowania
Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

  1. Jabłko umyć, obrać i pokroić na plasterki.
  2. Każdą z kromek pieczywa posmarować masłem orzechowym, następnie miodem i na wierzchu ułożyć plasterki jabłka.

Podobne przepisy

Komentarze i oceny (0)

Dodaj swój komentarz

Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis

Podobne kategorie