Pasta truskawkowo-daktylowo-bananowa

    Pasta truskawkowo-daktylowo-bananowa

    2polubienia
    10min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Ta przepyszna, owocowa pasta pasuje do każdego pieczywa, a najlepiej do świeżej chałki. Do popicia polecam mrożoną herbatę z listkiem świeżej mięty.

    Magster Dolnośląskie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 6 

    • 2 szklanki truskawek
    • 60 g posiekanych daktyli
    • 2 mocno dojrzałe banany
    • 50 g jagód

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Wszystkie składniki dokładnie zmiksować. Smarować bezpośrednio na bułkę/chałkę.

    rada

    Można taką pastę podawać z bułkami drożdżowymi robionymi na parze.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis