Pasta z zielonego groszku

    W upalne dni czasami nie chce się przygotowywać potraw, więc szybkim daniem jest pasta z groszku pasująca znakomicie do świeżej bagietki. Z plastrem pomidora - pyszność.

    Magster

    Dolnośląskie, Polska
    Zrobione przez 2 osoby

    Składniki
    ilość porcji: 8 

    • 1 puszka zielonego groszku
    • 2 ząbki czosnku
    • 2 łyżeczki majeranku
    • 1 łyżeczka ziół prowansalskich
    • 2 łyżki masła
    • 100 ml wody
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Z puszki z groszkiem odlać wodę.
    2. Wszystkie składniki połączyć i zmiksować na jednolitą masę.
    3. Podawać ze świeżym pieczywem.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis