Pasta jajeczna z koperkiem

    Pasta jajeczna z koperkiem

    Zapisz do ulubionych
    30min.


    Zrobione przez 337 osób

    To mój ulubiony przepis na pastę jajeczną - mało majonezu i dużo koperku. Doskonałe na chlebie, albo na liściach sałaty!

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 8 jajek ugotowanych na twardo
    • 1 łyżka majonezu
    • 2 łyżki musztardy Dijon
    • 1 łyżeczka suszonego koperku
    • 1 łyżeczka mielonej papryki
    • 1/2 czerwonej cebuli
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 30min. 

    1. Jajka posiekać i w dużej misce wymieszać z majonezem, musztardą, koperkiem, papryką, cebulą, solą i pieprzem. Rozgnieść dobrze widelcem na jednolitą masę.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (1)

    damian2n
    autor:
    1

    Zrobiłem i uważam, że jest dobre. - 16 maj 2016

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis