Jeżyk z koreczków

    To ciekawy pomysł na prezentację koreczków - goście będą zachwyceni, a Twoje koreczki nie będą ślizgać się po talerzu!

    apfel

    Podkarpackie, Polska
    Zrobione przez 5 osób

    Składniki
    ilość porcji: 10 

    • 1 pomarańcza
    • 20-15 koreczków (dowolnych)

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Pomarańczę dokładnie umyć i osuszyć. Odciąć dolną część i położyć na talerzyku tą płaską stroną do dołu.
    2. Przygotować koreczki i nabijać końcówki wykałaczki na pomarańczę.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis