Koreczki z błękitnym serem

    Bardzo proste koreczki - najlepiej użyć nieco twardszego sera pleśniowego, aby się nam nie porozpadały!

    apfel

    Podkarpackie, Polska
    Zrobione przez 2 osoby

    Składniki
    ilość porcji: 15 

    • 150 g błękitnego sera (roquefort, lazur, itp.)
    • 15 ciemnych winogron, umytych

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Ser pokroić w kostkę o boku ok. 1 cm. Na każdej kostce sera układać po jednym winogronie i nabijać całość na wykałaczkę.
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (11)