Letnia sałatka z krabem

    Letnia sałatka z krabem

    1polubienie
    5min.


    Zrobione przez 5 osób

    Lubię jeść na lunch niewielkie, lekkie sałatki, a ta jest znakomita! W szpinaku jest mnóstwo żelaza, w jagodach są antyoksydanty, a w mięsie kraba tłuszcze omega 3. To zdrowy posiłek, który szybko przygotowujecie!

    Składniki
    ilość porcji: 1 

    • 25 g liści świeżego szpinaku
    • 75 g pomidorków koktajlowych
    • 50 g jagód
    • 1 puszka (170 g) mięsa kraba w zalewie, odsączona
    • 50 ml octu balsamicznego dobrej jakości

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 5min. 

    1. Na talerzu ułożyć szpinak, mięso kraba, pomidorki i jagody. Polać octem balsamicznym i podawać.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis