Mini roladki z łososia

    (8)

    Te smakowite przekąski są niesamowicie proste. Wędzonego łososia smaruje się creme fraiche z dodatkiem pieprzu i zawija w roladki. Do śmietany można dodać też koperek albo szczypiorek.


    Zrobione przez 7 osób

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 1 łyżka creme fraiche
    • 4 plastry wędzonego łososia
    • pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. W miseczce wymieszać creme fraiche z pieprzem.
    2. Każdy plasterek łososia posmarować 1/4 śmietany. Zwinąć wzdłuż dość ciasno i zabezpieczyć wykałaczkami co ok. 2 cm.
    3. Poprzecinać ostrym nożem pomiędzy wykałaczkami. Podawać.
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (8)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (9)