Przystawka z łososia i ogórka

    Przystawka z łososia i ogórka

    2polubienia
    15min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Na tę przystawkę wpadłam gdy eksperymentowałam z wędzonym łososiem - wyszła tak dobra, ze teraz często ją podaję na specjalne okazje.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 100 ml śmietany 18%
    • 1 łyżka sosu chrzanowego
    • 1/4 ogórka pokrojonego w słupki
    • 2 płaty wędzonego łososia pokrojone w kostkę

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Widelcem roztrzepać śmietanę aż będzie puszysta. Wymieszać z sosem chrzanowym.
    2. Ułożyć składniki w szklankach warstwami: ogórek, krem chrzanowy, a na koniec łosoś.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis