Przegrzebki z truflami

    Ta przystawka jest absolutnie niezwykła. Przygotowuję ją jedynie dla specjalnych gości, bo trufle są bardzo drogie. Jeśli chcecie zaimponować swoim gościom - musicie tego spróbować!


    Zrobione przez 1 osobę

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 4 bardzo świeże przegrzebki
    • 1 duża trufla, pokrojona na 4 grube plasterki
    • 1 łyżeczka masła

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 2min.  ›  Gotowe w: 7min. 

    1. Każdego przegrzebka naciąć do połowy, a w nacięcia włożyć po plasterku trufli.
    2. Rozgrzać patelnię na dużym ogniu i dodać masło. Gdy zacznie się rumienić, dodać przegrzebki. Smażyć przez minutę z każdej strony i podawać.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis