Przegrzebki z truflami

    Przegrzebki z truflami

    Zapisz do ulubionych
    7min.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    Ta przystawka jest absolutnie niezwykła. Przygotowuję ją jedynie dla specjalnych gości, bo trufle są bardzo drogie. Jeśli chcecie zaimponować swoim gościom - musicie tego spróbować!

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 4 bardzo świeże przegrzebki
    • 1 duża trufla, pokrojona na 4 grube plasterki
    • 1 łyżeczka masła

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 2min.  ›  Gotowe w: 7min. 

    1. Każdego przegrzebka naciąć do połowy, a w nacięcia włożyć po plasterku trufli.
    2. Rozgrzać patelnię na dużym ogniu i dodać masło. Gdy zacznie się rumienić, dodać przegrzebki. Smażyć przez minutę z każdej strony i podawać.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis