Kanapka paryska

    (3)

    Uwielbiam chrupiące kanapki, więc kiedy przygotowuję je dla siebie, dodaję najlepsze składniki. Ta kanapka jest idealna jako drugie śniadanie na wynos.


    Zrobione przez 4 osoby

    Składniki
    ilość porcji: 1 

    • 1/2 bagietki
    • 1 plasterek gotowanej szynki
    • solone masło do smaku
    • 5 korniszonów pokrojonych w plasterki

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 5min. 

    1. Przekroić bagietkę wzdłuż na pół i posmarować każdą połówkę. Przyciąć plasterek szynki, aby nie wystawał poza obrys bagietki. Dodać plasterki korniszona i zamknąć kanapkę. Smacznego!
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (3)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (6)