Pasta z łososia z kozim serem

    Pasta z łososia z kozim serem

    (8)
    1polubienie
    10min.


    Zrobione przez 9 osób

    Wyrafinowana przekąska, którą szybko się przygotowuje. Pyszny kozi ser i wędzony łosoś są zmiksowane na pastę, którą się przekłada warstwy krakersów.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • okrągłe, duże krakersy - ile będzie trzeba
    • 150 g świeżego koziego sera
    • 4 plastry wędzonego łososia
    • kilka gałązek szczypiorku
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. W blenderze zmiksować kozi ser z 3 plastrami łososia, aby powstała gładka pasta. Doprawić solą, pieprzem i szczypiorkiem.
    2. Posmarować pastą kilka krakersów, a następnie układać je jeden na drugim tworząc mini wieżę. Udekorować pozostałym plasterkiem łososia.
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (8)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis