Pasta z łososia z kozim serem

    Pasta z łososia z kozim serem

    Zapisz do ulubionych
    10min.


    Zrobione przez 9 osób

    Wyrafinowana przekąska, którą szybko się przygotowuje. Pyszny kozi ser i wędzony łosoś są zmiksowane na pastę, którą się przekłada warstwy krakersów.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • okrągłe, duże krakersy - ile będzie trzeba
    • 150 g świeżego koziego sera
    • 4 plastry wędzonego łososia
    • kilka gałązek szczypiorku
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. W blenderze zmiksować kozi ser z 3 plastrami łososia, aby powstała gładka pasta. Doprawić solą, pieprzem i szczypiorkiem.
    2. Posmarować pastą kilka krakersów, a następnie układać je jeden na drugim tworząc mini wieżę. Udekorować pozostałym plasterkiem łososia.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis