Czerwona sałatka owocowa

    (1)

    Ta sałatka owocowa to czysty smak lata! Można ją jeść bez dodatków, albo z bezami i z bitą śmietaną.


    Zrobione przez 13 osób

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • 200 g truskawek, malin, jeżyn itp. owoców
    • 3 łyżki soku z cytryny lub limonki
    • 1 łyżeczka cukru

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 5min. 

    1. Umyć i pokroić w plasterki truskawki, jeżyny, maliny i inne owoce.
    2. Wycisnąć sok z cytryny i polać nim owoce. Posypać cukrem i wymieszać.
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (1)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (14)