Naleśniki z syropem klonowym i creme fraiche

    Naleśniki z syropem klonowym i creme fraiche

    Zapisz do ulubionych
    3min.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    To bardzo łatwy i szybki deser, jeśli się użyje wcześniej usmażonych naleśników. Wystarczy je tylko podgrzać i posmarować kremem z syropem klonowym.

    Składniki
    ilość porcji: 1 

    • 1 wcześniej usmażony naleśnik, odgrzany
    • 1 łyżka syropu klonowego
    • 1 łyżka creme fraiche

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 2min.  ›  Gotowanie: 1min.  ›  Gotowe w: 3min. 

    1. W misce wymieszać syrop klonowy ze śmietaną.
    2. Naleśnik odgrzać w mikrofalówce lub na patelni. Nałożyć krem łyżką na środek naleśnika, zwinąć go i skropić syropem po wierzchu. Smacznego!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis