Marchewka z octem balsamicznym

    Marchewka z octem balsamicznym

    Zapisz do ulubionych
    10min.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    To szybka i prosta surówka. Startą marchew miesza się z cebulką, pietruszką i octem balsamicznym. Dla najlepszego rezultatu trzeba użyć jak najlepszego octu balsamicznego.

    Składniki
    ilość sztuk: 2 - 4 servings

    • 1 duża marchew, obrana i starta na tarce
    • 1 cebula, drobno posiekana
    • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
    • 100 ml octu balsamicznego

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. W misce wymieszać marchew z cebulą.
    2. Polać octem balsamicznym i posypać pietruszką.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis