Czipsy z sera camembert

    Czipsy z sera camembert

    5polubień
    6min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Camembert to delikatny, miękki ser pleśniowy rodem z Francji, a te czipsy są bardzo proste. Doskonała przekąska na imprezę!

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 1 krążek (250g) dobrej jakości sera camembert

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowanie: 1min.  ›  Gotowe w: 6min. 

    1. Za pomocą bardzo ostrego noża pokroić ser w bardzo cienkie plasterki.
    2. Plasterki sera położyć na silikonowanym papierze do pieczenia ułożonym na talerzu. Piec w mikrofalówce przez 30 sekund.
    3. Ostudzić i podawać.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis