Masełko kaparowe

    Masełko kaparowe

    (1)
    Zapisz do ulubionych
    5min.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    To bardzo prosty przepis na masło z kaparami. Świetnie pasuje do świeżej ryby albo do wędzonego łososia. Najlepiej przygotować je wcześniej, wtedy będzie smaczniejsze.

    Składniki
    ilość porcji: 10 

    • 115 g kaparów, odcedzonych
    • 60 g masła o temperaturze pokojowej

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 5min. 

    1. Masło zmiksować z kaparami w robocie kuchennym lub w blenderze na gładką masę.
    2. Przełożyć do małej miseczki i przechowywać w lodówce aż do czasu podania.
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (1)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis