Filety rybne pieczone z nasionami kopru włoskiego

    (1)

    To prosty przepis, który sama wymyśliłam. Nasiona kopru włoskiego dodają smaku każdej mrożonej rybie. Podawać z brązowym ryżem.


    Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 4 filety z białej ryby
    • 1 łyżka nasion kopru włoskiego
    • 1-2 łyżki masła

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 25min. 

    1. Rozgrzać piekarnik do 180 C.
    2. Filety rybne ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Polać je łyżką wody i posypać nasionami kopru.
    3. Na rybach ułożyć po kawałku masła. Piec przez 15 minut. Podawać z ryżem i warzywami.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (1)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis