Twarożek z ziołami

    (5)

    Ten twarożek jest doskonałym dodatkiem do chleba, a także to ziemniaków gotowanych w łupinach. Nie zawiera zbyt wiele tłuszczu, więc śmiało może stanowić alternatywę dla masła dla osób dbających o linię.


    Zrobione przez 6 osób

    Składniki
    ilość porcji: 8 

    • 250 g twarogu
    • 150 ml śmietany
    • 1 cebulka dymka, drobno posiekana
    • 1 mały ząbek czosnku, drobno posiekany
    • 1 łyżeczka soli (lub więcej - do smaku)
    • 1 łyżeczka posiekanych świeżych ziół (pietruszki, szczypiorku, koperku, bazylii, itp.)

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Wymieszać wszystkie składniki w misce, doprawić do smaku. Spożyć w ciągu kilku dni.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (5)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis