Moje komentarze i oceny (5)

Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami

Bardzo pożywne gołąbki, które najlepiej smakują z sosem grzybowym. Pyszna wersja wegetariańska tej tradycyjnej potrawy.
opinie (5)


08 mar 2014
Ocenił(a): BeataMichalak
pyszne polecam b często je robię i wszystkim smakują
 
20 sty 2016
Ocenił(a): oleńka
@Dziuba: jajko dodajemy surowe, zetnie się podczas duszenia i sklei nam farsz. Szklanka kaszy przed ugotowaniem Smacznego!
 
20 sty 2016
Ocenił(a): Dziuba
Witam, mam pitanie do Ciebie, pewnie dosyc oczywiste, ale chce sprawdzic. Czy to jajko dodaje ugotowane na twardo, czy surowe? A szklanka kaszy (miara przed ugotowaniem? Z gory dziekuje. @olenka; pieknie dziekuje.
 
11 maj 2018
Ocenił(a): PedroPL25
Świetny prepis! Surowa kapusta zrobiłem, bo nie chce by liscie z drzewa mi spadywały Duszenie, zalanie, spadanie czy Ty piszesz wiersz? ;^)
 
08 wrz 2016
Ocenił(a): MarianGorski
kapusta była włoska, nawet tych zapaszystych przypraw i bez sosu sojowego smakowało wyśmienicie
 

Historia

Ostatnio przeglądane


Ostatnio wyszukiwane