Moje komentarze i oceny (43)

Leczo klasyczne

Sekret aromatycznego leczo? To proste: dużo cebuli, dużo papryki i smaczna kiełbasa. Ja używam surowej polskiej lub frankfurterek, bo dają najlepszy aromat bez nadmiaru tłuszczu. Zawsze można ugotować więcej i zamrozić - smakuje świetnie!
opinie (43)


19 sty 2013
Ocenił(a): martaskowronek26
Szybki i łatwy przepis na pyszny obiadek zimową porą Polecam też moją wersję - http://leczo.net.pl/
 
16 wrz 2012
Ocenił(a): Efeb13
Kapitalne i super smak!
 
28 paź 2012
Ocenił(a): Katrin
uwielbiam leczo. Wyszło świetne.
 
06 lip 2013
Ocenił(a): MartaMikołajczak
Polecam , bardzo smaczne , zrobilam z kielbaska torunska i z wedlinami ktore byly zbedne w lodowce.. pycha^^
 
10 lut 2014
Ocenił(a): ChudiX
Wyszło smaczne. Dodalem też parówki i pieczarki. Polecam dodać mniej ketchupu.
 
14 sty 2014
Ocenił(a): rajmaks
wyszlo znakomicie wszystkim smakowało więc jest sie z czego cieszyc
 
07 sty 2014
Ocenił(a): MattBlonski
Smakowite. Zamiast keczupu pikantnego polecam drobno pokroić papryczkę chili.
 
02 lip 2013
Ocenił(a): JoannaBielawska
super przepis ja opcjonalnie dodaję jeszcze pieczarki
 
30 cze 2016
Ocenił(a): PiotrT
Pyszne leczo! Szybko i smacznie! A co w nim zmieniam? Daje 3 lyzki lagodnego i 3 lyzki ostrego ketchupu (badz sosu jalapeno lub chilli), 1,5 lyzki koncentratu i pomidory krojone z ziolami
 
24 sty 2015
Ocenił(a): niebieski
Bardzo smaczne :* <3
 

Historia

Ostatnio przeglądane


Ostatnio wyszukiwane