Kawa po jamajsku

    (12)

    Idealna kawa po posiłku, aby totalnie się zrelaksować w stylu jamajskim! Odrobina rumu i likieru kawowego dodaje wspaniałego aromatu.


    Zrobione przez 12 osób

    Składniki
    ilość porcji: 1 

    • 1,5 łyżki ciemnego rumu
    • 1,5 łyżki likieru kawowego
    • 1 szkl. parzonej kawy
    • 2 łyżki bitej śmietany
    • 1 ziarenko kawy w czekoladzie

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 5min. 

    1. Wlać rum i likier kawowy do wysokiej szklanki. Zalać zaparzoną kawą. Wypełnić bitą śmietaną i udekorować ziarenkiem kawy w czekoladzie.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (12)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis