Sos miodowo-musztardowy

    (329)
    2 godz. 10 min

    To jest świetny sos typu dip do kurczaka, klopsików, czegokolwiek. Dobry nawet do pieczonych ziemniaków!


    Zrobione przez 312 osób

    Składniki
    ilość porcji: 18 

    • 350 ml (1,5 szkl.) majonezu
    • 60 ml (3/4 szkl.) musztardy typu dijon
    • 120 ml (1/2 szkl.) miodu

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  +2godz. chłodzenie  ›  Gotowe w: 2godz.10min. 

    1. Wymieszać wszystkie składniki razem i schłodzić w lodówce przez przynajmniej 2 godziny przed podaniem.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (329)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis