Poncz "Debeściak"

    (17)

    Przepis na słodki poncz, który może kopać, zwłaszcza spożywany w dużych ilościach.


    Zrobione przez 18 osób

    Składniki
    ilość porcji: 10 

    • 1 l soku ananasowego
    • 1 l soku grejpfrutowego
    • 225 g miodu
    • 475 ml dżinu

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Połączyć w blenderze sok ananasowy, sok grejpfrutowy, miód i dżin. Miksować do uzyskania piany. Wlać do przezroczystego dzbanka i podawać.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (17)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis