Najłatwiejsze ciasto w świecie. Lekkie, tanie , pyszne i szybkie do zrobienia.
Można żółtka utrzeć z pozostałymi składnikami, a białka przed dodaniem ubić na sztywną pianę, wtedy owoce w trakcie pieczenia nie wpadną do środka.
Gubisz się w przeliczaniu szklanek na gramy? Nie wiesz ile mililitrów mieści się w łyżce? Sprawdź nasz artykuł "Przeliczniki kuchenne", gdzie znajdziesz odpowiedzi na te i wiele innych pytań, a także szybką ściągawkę z najpopularniejszymi składnikami.
Ciasto naprawdę jest banalne w przygotowaniu i pyszszszne! Gdy ubijałam białka to do nich dodałam przepisową szklankę cukru, a nie do masy z żółtkami. Wyszło puszyste i w kształcie kopczyka - 26 cze 2013
Ciasto całkiem smaczne i podziwiam że tak proste w zrobieniu Nie pomyślałabym że coś takiego mnie spotka ))))))))))))))" - 21 lis 2014