Pasta rybna

    (1)
    10 min

    Bardzo prosty przepis na smaczną pastę rybną. Wspaniała na śniadanie lub kolację z chlebem lub bułeczką.

    Jola

    Dolnośląskie, Polska
    Zrobione przez 12 osób

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • 1 konserwa makreli w oleju
    • 2 jajka ugotowane na twardo, pokrojone w kostkę
    • 1 średnia cebula, posiekana
    • 1 łyżka majonezu (do wyboru)
    • szczypta pieprzu

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Otworzyć konserwę i wyłożyć rybę do salaterki. Dodać posiekaną cebulę i jajka. Dodać pieprz i majonez i dokładnie wszystko wymieszać. Można też dodać zieloną pietruszkę.
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (1)

    Komentarze po polsku (1)

    KacperPawlak
    autor:
    2

    ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  -  12 sty 2014

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis
    Więcej zbiorów przepisów (14)