Pasta rybna

  • 6polubień
  • 10min.

Bardzo prosty przepis na smaczną pastę rybną. Wspaniała na śniadanie lub kolację z chlebem lub bułeczką.

Jola Dolnośląskie, Polska

Składniki

ilość porcji: 2 

  • 1 konserwa makreli w oleju
  • 2 jajka ugotowane na twardo, pokrojone w kostkę
  • 1 średnia cebula, posiekana
  • 1 łyżka majonezu (do wyboru)
  • szczypta pieprzu

Sposób przygotowania

Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

  1. Otworzyć konserwę i wyłożyć rybę do salaterki. Dodać posiekaną cebulę i jajka. Dodać pieprz i majonez i dokładnie wszystko wymieszać. Można też dodać zieloną pietruszkę.

Podobne przepisy

Komentarze i oceny (1)

KacperPawlak
autor:
1

ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 12 sty 2014

Dodaj swój komentarz

Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis

Podobne kategorie