Pasta rybna

    Pasta rybna

    9polubień
    10min.


    Zrobione przez 10 osób

    Bardzo prosty przepis na smaczną pastę rybną. Wspaniała na śniadanie lub kolację z chlebem lub bułeczką.

    Jola Dolnośląskie, Polska

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • 1 konserwa makreli w oleju
    • 2 jajka ugotowane na twardo, pokrojone w kostkę
    • 1 średnia cebula, posiekana
    • 1 łyżka majonezu (do wyboru)
    • szczypta pieprzu

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Otworzyć konserwę i wyłożyć rybę do salaterki. Dodać posiekaną cebulę i jajka. Dodać pieprz i majonez i dokładnie wszystko wymieszać. Można też dodać zieloną pietruszkę.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (1)

    KacperPawlak
    autor:
    2

    ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 12 sty 2014

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis