Kremowy dip koperkowy

    Kremowy dip koperkowy

    11polubień
    1godz.5min.


    Zrobione przez 110 osób

    Smaczny kremowy sos koperkowy na zimno do maczania chipsów, warzyw lub krakersów.

    Składniki
    ilość porcji: 5 

    • 0,5 szklanki kwaśnej śmietany
    • 0,25 szklanki majonezu
    • 2 łyżki posiekanego świeżego koperku
    • 1 łyżeczka soku z cytryny
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  +1godz. chłodzenie  ›  Gotowe w: 1godz.5min. 

    1. W małej misce wymieszać śmietanę z majonezem, koperkiem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Przykryć i wstawić do lodówki na 1-2 godziny.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (1)

    autor:
    0

    Bardzo lubię dipy, ten jest z jednych moich ulubionych - 17 mar 2013

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis