Moje komentarze i oceny (7)

Racuszki

Racuszki przygotowuje się łatwo i szybko. Nadają się one na podwieczorek i na deser. Podane z kremowym serkiem śmietankowym i słodkimi soczystymi owocami staną się prawdziwym smakołykiem.
opinie (7)


24 sty 2013
Ocenił(a): EsAmo
Mleko i mąka na oko, wyszło pycha .
 
12 maj 2014
Ocenił(a): marzenkarys
Racuszki wyszły przepysznie... robiłam pierwszy raz, ale smakują jak racuchy mojej babci Polecam
 
01 lut 2014
Ocenił(a): moniqa1606
Rewelacyjny przepis! Dobrze smakują zarówno na obiad jak i na kolację. Polecam!
 
26 paź 2013
Ocenił(a): MartaH
Świetny przepis
 
13 sty 2015
Ocenił(a): ahywka
Kapitalny przepis, świetnie dobrane proporcje. Urozmaicam go jeszcze dodając mleka pół na pół z piwem. Sztywna piwna piana powoduje, że racuszki są jeszcze puszystsze!
 
03 gru 2014
Ocenił(a): MartynaKaminska
pycha
 
22 lis 2016
Ocenił(a): Natass
Pierwszy raz mi coś tego typu wyszło chociaż mniej o połowę, może za grube lałam, ale ostatecznie się usmażyły i są dobre!
 

Historia

Ostatnio przeglądane


Ostatnio wyszukiwane