Meksykańskie panini

    Doskonałe, smaczne i iście meksykańskie panini - z sosem salsa mexicana Folwark


    Zrobione przez 1 osobę

    Składniki

    • bułka ciabatka
    • pół puszki tuńczyka w sosie własnym
    • kilka zielonych oliwek drobno posiekanych
    • kilka plasterków czerwonej cebuli
    • 2 łyżki startego żółtego sera
    • sól, pieprz
    • sos salsa mexicana Folwark

    Sposób przygotowania

    1. Rozgrzewamy opiekacz.
    2. Bułkę kroimy wzdłuż tworząc głęboką kieszeń.
    3. Do środka dodajemy kolejno tuńczyka doprawionego solą i pieprzem, ser, cebulę, oliwki.
    4. Całość polewamy sosem salsa, ja używam sosu salsa mexicana Folwark.
    5. Zapiekamy ok 5 min.
    6. Smacznego!

    Zobacz ten przepis na moim blogu

    http://www.gotujzfolwarkiem.pl/2018/03/meksykanskie-panini.html

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis