Pyszna, smażona mielonka

    Prosta w przygotowaniu, smaczna, szybko i oryginalnie!


    Zrobione przez 1 osobę

    Składniki

    • 2 plastry mielonki 1 cm
    • jajko
    • bułka tarta
    • sól
    • pieprz
    • sos folwark
    • olej

    Sposób przygotowania

    1. Jajko roztrzepać doprawić solą i pieprzem. Rozgrzać olej na patelni. Plastry mielonki zapanierować w jajku i bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju aż się zarumienią. Podawać ciepłe z sosami Folwark.

    Zobacz ten przepis na moim blogu

    http://www.gotujzfolwarkiem.pl/2018/02/smazona-mielonka.html

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis