Sałatka ze szpinakiem i jeżynami

    (133)

    Kolorowa i pełna zdrowych składników, sałatka doskonała na środek lata! Jeśli nie wiesz, jak wykorzystać jeżyny, polecamy wymieszać je właśnie ze szpinakiem, fetą i orzechami.


    Zrobione przez 1 osobę

    Składniki
    ilość porcji: 8 

    • 500 g liści młodego szpinaku, opłukanych i osuszonych
    • 280 g jeżyn
    • 200 g sera feta, pokruszonego
    • 250 g pomidorków koktajlowych, przekrojonych na pół
    • 1 cebulka dymka, posiekana
    • 4 łyżki drobno posiekanych orzechów włoskich (opcjonalnie)

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. W dużej misce wymieszać wszystkie składniki i podawać.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (133)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis