Smoothie buraczano-rabarbarowe

    Piękne i pyszne smoothie z buraczkami, rabarbarem, szpinakiem i miękkim tofu. Bogate w białko i w witaminy, doskonałe dla całej rodziny!


    Zrobione przez 1 osobę

    Składniki
    ilość porcji: 1 

    • 200 g rabarbaru
    • 60 g buraków, obranych
    • 250 ml mleka owisianego
    • garść liści szpinaku
    • 340 g tofu jedwabistego
    • 140 g mrożonych malin
    • kilka kropel ekstraktu waniliowego
    • syrop z agawy (do smaku)

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 5min. 

    1. Rabarbar i buraki pokroić na małe kawałki. Wrzucić do blendera i zmiksować razem z mlekiem owsianym, szpinakiem, tofu i malinami. Dodać syrop z agawy i garść kostek lodu. Zmiksować i przelać do szklanki.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis