Masło orzechowo-bananowe z chia

    Masło orzechowo-bananowe z chia

    Zdjęcie do przepisu: Masło orzechowo-bananowe z chia
    3

    Masło orzechowo-bananowe z chia

    (6)
    5min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Masło orzechowe wymieszane z bananami i nasionami chia. Pyszne i zdrowe! Dodaję je na kanapki, do naleśników i na tosty. Można je przechowywać kilka dni w lodówce.

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 2 małe banany
    • 2 łyżki masła orzechowego dobrej jakości
    • 1 łyżka nasion chia

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 5min. 

    1. W miseczce rozgnieść banany z masłem orzechowym, aż się połączą, a konsystencja będzie odpowiednia. Dodać nasiona chia, wymieszać i przykryć miseczkę lub przełożyć do zamykanego słoika.
    Zobacz wszystkie przepisy (12)

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (6)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis