Wegańska czekolada

    (14)

    Ciemna czekolada zrobiona samodzielnie w domu z 3 składników - oleju kokosowego, kakao i syropu klonowego. Pyszna i zdrowa!


    Zrobione przez 1 osobę

    Składniki
    ilość porcji: 24 

    • 240 ml oleju kokosowego, stopionego
    • 85 g kakao
    • 240 ml syropu klonowego

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 5min. 

    1. W misce wymieszać wszystkie składniki, aż się dobrze połączą.
    2. Olej kokosowy stwardnieje ponownie w lodówce. Wtedy czekoladę można pokroić na dowolne kształty.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (14)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis