Pasta jajeczna z awokado

    (202)

    Pasta doskonała do chleba, na śniadanie, na kolację, a nawet na kanapeczki imprezowe! Jest majonezowa, lekko kwaśna dzięki piklom i bardziej wytrawna niż większość past z awokado.


    Zrobione przez 3 osoby

    Składniki
    ilość porcji: 6 

    • 6 jajek ugotowanych na twardo, obranych
    • 2 awokado, obrane i posiekane w kostkę
    • 1/2 szklanki posiekanej czerwonej cebuli
    • 3 łyżki posiekanych ogórków konserwowych
    • 1 łyżka łagodnej musztardy
    • 5 łyżek majonezu
    • sól i pieprz do smaku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 20min.  ›  Gotowe w: 20min. 

    1. W misce rozgnieść jajka widelcem, dodać resztę składników i rozgniatać dalej, mieszając aż wszystko się połączy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (202)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis