Surówka z kiszonej kapusty i buraków

    (1)

    Zdrowa, chrupiąca surówka z surowych buraków z kiszoną kapustą i cebulą. Pełna witamin i dobrych bakterii. Należy ją przygotować co najmniej 30 minut przed spożyciem, żeby się przegryzła.


    Zrobione przez 2 osoby

    Składniki
    ilość porcji: 4 

    • 250 g buraków
    • 250 g kiszonej kapusty
    • 3 łyżk oliwy z oliwek
    • 1 cebula
    • 1 łyżeczka kminku

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  +30min. odstawienie  ›  Gotowe w: 40min. 

    1. Surowe buraki umyć, obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę posiekać, kapustę pokroić na mniejsze kawałki.
    2. Wymieszać wszystkie składniki i odstawić na co najmniej pół godziny.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (1)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis