Smoothie truskawkowe z bazylią

    Truskawkowe smoothie w wersji wegańskiej, bo z mlekiem migdałowym, ale można też dodać mleko krowie. Pamiętaj o dodaniu oleju kokosowego lub innego źródła tłuszczu (np. orzechów), aby witaminy się lepiej wchłaniały.

    EatMe

    Dolnośląskie, Polska
    Zrobione przez 1 osobę

    Składniki
    ilość porcji: 1 

    • 1 szklanka truskawek
    • 8 liści bazylii
    • 2/3 szklanki mleka migdałowego
    • 1 łyżka sezamu
    • 1 łyżeczka oleju kokosowego nierafinowanego

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 5min. 

    1. Miksować wszystko w blenderze przez 30 sekund.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (0)

    Komentarze po polsku (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis