Kaszanka na grillowanym toście z remuladą

    Kaszanka na grillowanym toście z remuladą

    1polubienie
    35min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Przepyszna kaszanka z cebulką i remuladą duńską. Znakomite połączenie na chrupiącym toście.

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • olej
    • ½ cebuli
    • 30 dkg kaszanki
    • 2 tosty
    • sól, pieprz
    • sos remulada duńska

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowanie: 25min.  ›  Gotowe w: 35min. 

    1. Rozgrzewamy olej na patelni.
    2. Kroimy cebulę w półksiężyce i szklimy na patelni.
    3. Dodajemy kaszankę i całość smażymy ok 3-4 min. (kaszanka powinna być miękka).
    4. W międzyczasie rozgrzewamy piekarnik z funkcją grilla do 180°C. Tosty grillujemy ok 10 min., aż będą chrupiące.
    5. Na każdy tost nakładamy porcję kaszanki (doprawioną solą i pieprzem), dodajemy sos remulada duńska.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis