Makaron po włosku

    Makaron po włosku

    1polubienie
    25min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Danie proste, szybkie i zdrowe. Szpinakożercom na pewno przypadnie do gustu!

    Składniki
    ilość porcji: 2 

    • dwie małe cebule
    • opakowanie rozmrożonego szpinaku
    • ser feta
    • sól
    • czosnek w proszku
    • pieprz
    • pół opakowania makaronu spaghetti

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 25min. 

    1. Pokroić obraną cebulę w kostkę. Podsmażyć lekko na patelni.
    2. Dodać lekko odsączony z wody szpinak. Następnie wkroić do całości ser typu feta. Doprawić solą, czosnkiem i pieprzem.
    3. Makaron ugotować jak zwykle.
    4. Teraz wystarczy nałożyć ugotowany makaron na talerz i dodać drewnianą łyżką mieszankę z patelni. Smacznego!

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis