Eklerki

    Eklerki

    1polubienie
    25min.


    Zrobione przez 1 osobę

    Domowe eklerki z dwoma polewami.

    1malina1 Lazio, Włochy

    Składniki
    ilość porcji: 6 

    • Gotowe ciasto na eklerki (puste w środku)
    • Gotowy krem na karpatkę
    • Gotowa polewa z czarnej czekolady
    • Gotowa polewa z białej czekolady

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 20min.  ›  Gotowanie: 5min.  ›  Gotowe w: 25min. 

    1. Przekrój eklerki na pół.
    2. Zrób krem na karpatkę zgodnie z przepisem na drugiej stronie opakowania.
    3. Nakładaj krem w dolną część przekrojonego eklera - nakładaj go tyle żeby było widać, że jest ten krem.
    4. Ułóż je na talerzu, na którym chcesz je podać.
    5. Włóż obie polewy do mikrofalówki i stop zgodnie z przepisem na drugiej stronie opakowania.
    6. Polej eklery.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis