Sos koperkowy ze szczypiorkiem

    Sos koperkowy ze szczypiorkiem

    1polubienie
    1godz.10min.


    Zrobione przez 31 osób

    Sos śmietanowo-majonezowy z ziołami. Idealny do pieczonych albo gotowanych ziemniaków, albo jako dip do warzyw.

    Składniki
    ilość porcji: 8 

    • 1 szklanka śmietany 18%
    • 3/4 szklanki majonezu
    • 2 łyżki drobno posiekanego szczypiorku
    • 2 łyżeczki suszonego koperku
    • 2 łyżki soku z cytryny

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  +1godz. chłodzenie  ›  Gotowe w: 1godz.10min. 

    1. Wszystkie składniki wymieszać i odstawić do lodówki na co najmniej 1 godzinę.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis