Masełko z rzodkiewką

    Masełko z rzodkiewką

    Zapisz do ulubionych
    10min.


    Zrobione przez 4 osoby

    To masełko najlepiej smakuje na ciemnych chlebie. Trzeba je zjeść w ciągu kilku dni, ale z tym nie powinno być kłopotu :)

    Składniki
    ilość porcji: 10 

    • 1/2 pęczka rzodkiewek
    • 1/2 pęczka szczypiorku
    • 125 g miękkiego masła
    • sól
    • 1/2 łyżeczki soku z cytryny

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 10min.  ›  Gotowe w: 10min. 

    1. Rzodkiewkę umyć i drobno posiekać. Szczypiorek też drobno posiekać.
    2. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą.
    3. Przechowywać w lodówce.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny (0)

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis