Łatwy krem Devonshire

    (217)

    Wspaniały krem do biszkoptów lub dip do owoców. Miła odmiana od bitej śmietany - i nieco sztywniejsza.


    Zrobione przez 194 osoby

    Składniki
    ilość porcji: 16 

    • 85 g serka śmietankowego
    • 1 łyżka cukru
    • szczypta soli
    • 1 szklanka śmietany tortowej (36%)

    Sposób przygotowania
    Przygotowanie: 15min.  ›  Gotowe w: 15min. 

    1. Serek śmietankowy zmiksować z cukrem i solą, a następnie dodać śmietanę i ubić na sztywno. Schłodzić przed podaniem.

    Ostatnio przeglądane

    Komentarze i oceny
    Średnia ocen z całego świata
    (217)

    Ten przepis nie ma jeszcze oceny z Polski, ale dostępne są oceny z innych stron świata:

    Dodaj swój komentarz

    Kliknij na gwiazdki aby ocenić ten przepis